Η Εταιρεία

Καλωσήρθατε στο Blessing Moments!

Η ιστορία

Ξεκινήσαμε την ενασχόλησή μας με τα είδη γάμου- βάπτισης ως χόμπι, δημιουργώντας χειροποίητα βαπτιστικά, διακοσμητικά, στεφανοθήκες και ευχολόγια, για γάμους, αρραβώνες, βαπτίσεις  και party φίλων και συγγενών. Η φαντασία, το πάθος μας και η επιμονή των οικείων μας να ασχοληθούμε επαγγελματικά με το αντικείμενο, μας οδήγησε στο επόμενο βήμα! Έτσι ιδρύθηκε το Blessing moments, με στόχο να δημιουργεί αξέχαστες αναμνήσεις από όλες αυτές τις ευλογημένες στιγμές αγάπης και οικογένειας! Στόχος μας ένα λειτουργικό ηλεκτρονικό κατάστημα, εύκολο στη χρήση και με λεπτομερείς περιγραφές ώστε να νιώθετε ασφάλεια για οτιδήποτε θα παραλάβετε στα χέρια σας. Εγγύησή μας οι αξιόπιστοι προμηθευτές μας, η υψηλή ποιότητα των υλικών μας και το πάθος μας για να δημιουργήσουμε το ομορφότερο αποτέλεσμα για εσάς! Για εμάς ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός!

 

Με εκτίμηση,

η ομάδα του Blessing moments!

Η Εταιρεία

Το Blessing Moments δεν είναι μία απρόσωπη εταιρεία, αλλά το ηλεκτρονικό κατάστημα όπως το ονειρεύτηκαν η Κωνσταντίνα και ο Γιάννης. Εδω θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για το γάμο ή τη βάπτισή σας, πάντα ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές και μόνο από έλληνες κατασκευαστές! Το Blessing Moments υποστηρίζει την ελληνική βιοτεχνία και σέβεται τον πελάτη. Με μεράκι και αγάπη φροντίζουμε για την σημαντικότερη στιγμή της ζωής σας!

Custom made creations

Έχετε μία ιδέα ή ένα concept γάμου- βάπτισης στο μυαλό σας, αλλά δεν βρίσκετε πουθενά τα προϊόντα που ανταποκρίνονται σε αυτό που έχετε φανταστεί; 

Ελάτε να το συζητήσουμε! Δημιουργούμε για εσάς custom-made, χειροποίητες δημιουργίες, για να έχετε στη βάπτιση ή το γάμο σας τα σχέδια που έχετε ονειρευτεί. Ό,τι κι αν έχετε στο μυαλό σας, το κάνουμε πραγματικότητα.

Καλάθι αγορών