ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ-ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΧΡΟΝΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΕΙΔΗ ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ

Χρόνοι Προετοιμασίας και παράδοσης :

Είναι πολύ σημαντικό να λάβετε υπ’ όψιν σας ότι ο χρόνος προετοιμασίας και παράδοσης της παραγγελίας σας διαφέρει ανά κατηγορία προϊόντος. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να τον υπολογίζετε από την ημερομηνία επιβεβαίωσης λήψης της προκαταβολής σας:

 • Μπομπονιέρες: συνήθως 15-20 εργάσιμες ημέρες (για τα χειροποίητα είδη καλύτερα να υπάρχει πρότερη συνεννόηση)
 • Προσκλητήρια: 10-15 εργάσιμες ημέρες από την έγκριση της μακέτας
 • Ολοκληρωμένα Σετ βάπτισης: 15-20 εργάσιμες ημέρες
 • Βαπτιστικά ρούχα: 10-15 εργάσιμες ημέρες
 • Βαπτιστικά παπούτσια: 15 εργάσιμες ημέρες 
 • Μαρτυρικά: 8-10 εργάσιμες ημέρες
 • Λαδόπανα: 8-10 εργάσιμες ημέρες

* Η πλειοψηφία των προϊόντων μας είναι χειροποίητες δημιουργίες, βασισμένες κυρίως στις προτιμήσεις και υποδείξεις του πελάτη. Γι’ αυτό το λόγο δεν είναι εφικτές οι αλλαγές και επιστροφές.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ / ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ασφάλεια συναλλαγών:

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών συναλλαγών, η επιχείρηση Blessing moments δεν αποδέχεται ηλεκτρονικές πληρωμές με πιστωτική κάρτα απευθείας μέσω του site της. Σας καλούμε να προβείτε στις πληρωμές τόσο των προκαταβολών όσο και των εξοφλήσεων σας μόνο μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης (ή αντικαταβολής στην περίπτωση που η παραγγελία σας δεν περιλαμβάνει χειροποίητη προσωποποιημένη κατασκευή). 

Τρόποι πληρωμής:

Με αντικαταβολή: Αν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή, μπορείτε να εξοφλήσετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας.  Για ποσά άνω των 100 ευρώ απαιτείται προκαταβολή 50% του συνόλου της αξίας της παραγγελίας σας στον τραπεζικό λογαριασμό που αναφέρεται παρακάτω και εξόφληση του υπολοίπου κατά την παράδοση με αντικαταβολή. 

Την ημέρα που πραγματοποιείται η αποστολή της παραγγελίας σας λαμβάνετε e-mail με τον αριθμό φορτωτικής τους δέματος. Με αυτόν το αριθμό μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του δέματός σας έως την παραλαβή του (απλά αντιγράψτε τον μέσα στο αντίστοιχο πεδίο στο site του μεταφορέα. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες (τα Σαββατοκύριακα και οι αργίες δεν υπολογίζονται ως εργάσιμες ημέρες).

Παρακαλούμε σημειώστε:

Η επιχείρηση “Blessing moments” ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης του δέματος σας λόγω απεργιών ή άσχημων καιρικών συνθηκών.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό. Για ποσά έως 100 ευρώ απαιτείται κατάθεση του συνόλου της αξίας της παραγγελίας σας. Για ποσά άνω των 100 ευρώ απαιτείται 50% προκαταβολή για να οριστικοποιήσετε την παραγγελία και το υπόλοιπο εξοφλείται πριν την αποστολή. Σε κάθε περίπτωση κατά την κατάθεση, παρακαλούμε να αναφέρετε στην αιτιολογία/παρατηρήσεις το ονοματεπώνυμο που μας δόθηκε κατά την παραγγελία σας. Σύμφωνα με την πολιτική του καταστήματος η παραγγελία σας αποστέλλεται έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας ή μετά την λήψη αντιγράφου της πληρωμής, το οποίο μπορείτε να στείλετε με e-mail στο info@blessingmoments.gr (για τις τραπεζικές καταθέσεις παρακαλούμε τσεκάρετε την επιλογή όπου επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου τα τραπεζικά έξοδα και όχι μόνο τα έξοδα της δικής σας τράπεζας). 

Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος:
IBAN: GR3601106140000061400557197

Τράπεζα Πειραιώς:
IBAN: GR5501720090005009108700489

Δικαιούχος ΛογαριασμούΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΚΑΒΑΖΗ

Έξοδα αποστολής: 

Χερσαίοι προορισμοί: 3.50€
Με αντικαταβολή για όλη την Ελλάδα το κόστος είναι 2.90€ επιπλέον.

! ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 80.00€ !

Πώς αγοράζω:

 1. Μέσα από το sitewww.blessingmoments.gr: Διάλεξε το αγαπημένο σου προϊόν και προχώρησε στα βήματα όπως σε καθοδηγεί το site.
 2. Με e-mail στο info@blessingmoments.gr: Σε αυτή την περίπτωση αναφέρετε τον κωδικό του προϊόντος, τυχόν αλλαγές και τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο) και αφού λάβουμε την παραγγελία σας θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας (μέσω email ή τηλεφώνου) ώστε να ολοκληρωθεί η παραγγελία και να σας αποσταλούν τα προϊόντα. Απαντούμε στα μηνύματα όσο πιο σύντομα μπορούμε και το αργότερο εντός μίας ημέρας
 3. Τηλεφωνικώς: Αν δεν σας εξυπηρετεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 6988295226 όλες τις μέρες (Δευτέρα έως Κυριακή)  και ώρες 09.00 – 21.00. Σημειώστε τους κωδικούς των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν, είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και για να σας βοηθήσουμε να παραγγείλετε.
 4. Μέσω μηνύματος στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης Facebook, Instagram όλο το 24ωρο.